Jean Michel Jarre

Jean Michel Jarre

2015 Singles

2015 Singles

MASTERCOSTY

Acesta este un blog dedicat muzicii, albumelor si concertelor realizate de JEAN MICHEL JARRE.

Pentru melomani mai am doua bloguri dedicate cantaretei franceze MYLENE FARMER.
http://mylenefarmerfan.blogspot.com/ MYLENE FARMER
http://mylenefarmervideo.blogspot.com/ VIDEOCLIPURI MYLENE FARMER


Daca sunteti pasionati de fotografie puteti intra pe unul din blogurile mele dedicate fotografiei, unde o sa vedeti foarte multe fotografii:
http://mastercosty.blogspot.com/ BLOG FOTO PRINCIPAL
http://fotocosty.blogspot.com/ FOTO-ART
http://fotografulcreator.blogspot.com/ PORTRETE FOTO


Daca va pregatiti de nunta sau botez , intrati pe blogurile mele cu fotografii de nunta si botez:
http://fotografdenunta.blogspot.com/ FOTO NUNTI, BOTEZURI
http://ofertafoto.blogspot.com/ OFERTA FOTO NUNTI,
BOTEZURI

http://felicitaripersonalizate.blogspot.com


Evadare din cotodian

marți, 24 februarie 2015

Jean Michel Jarre - Discografie

Albume de studio

  • 1972 : Deserted Palace
  • 1973 : Les Granges Brûlées (coloană sonoră)
  • 1976 : Oxygene
  • 1978 : Équinoxe
  • 1981 : Les Chants Magnetiques
  • 1983 : Music for Supermarkets
  • 1984 : Zoolook
  • 1986 : Rendez-vous
  • 1988 : Revolutions
  • 1990 : En Attendant Cousteau
  • 1993 : Chronologie
  • 1997 : Oxygene 7-13
  • 2000 : Metamorphoses
  • 2001 : Interior Music
  • 2002 : Sessions 2000
  • 2003 : Geometry of Love
  • 2004 : AERO
  • 2007 : Teo & Tea
  • 2007 : Oxygene: New Master Recording

Albume Live

  • 1982 : The Concerts in China
  • 1987 : In Concert: Houston, Lyon
  • 1989 : Jarre Live / Destination Docklands
  • 1995 : Live Hong Kong
  • 1998 : Paris Live '98 Electronic Night
  • 2004 : Jarre in China
  • 2005 : Live from Gdansk
  • 2006 : Live Printemps de Bourges 2002 (lansat doar în format de download)

Compilații principale

  • 1983 : Musik aus Zeit und Raum
  • 1983 : The Essential Jean Michel Jarre
  • 1983 : Synthesis
  • 1985 : The Essential 1976-1986
  • 1989 : The Laser Years (cutie-set)
  • 1991 : Images - The Best of Jean Michel Jarre
  • 1993 : Le Monde Musicale de Jean Michel Jarre
  • 1998 : Full Oxygene
  • 2004 : The Essential Jean Michel Jarre
  • 2004 : AERO
  • 2006 : Sublime Mix
  • 2007 : The Complete Oxygene

Discuri single mai importante

  • 1969 : La Cage/Erosmachine
  • 1973 : La Chanson des Granges Brulees
  • 1976 : Oxygene Part 2
  • 1977 : Oxygene Part 4
  • 1978 : Equinoxe Part 4
  • 1979 : Equinoxe Part 5
  • 1981 : Magnetic Fields Part 2
  • 1981 : Magnetic Fields Part 4
  • 1982 : The Last Rumba
  • 1982 : Orient Express
  • 1982 : Souvenir of China
  • 1984 : Zoolook
  • 1985 : Zoolookologie
  • 1986 : Rendez-Vous Part 4
  • 1987 : Rendez-Vous Part 2 Houston Live
  • 1988 : Revolution
  • 1989 : London Kid
  • 1990 : Calypso
  • 1993 : Chronologie Part 2
  • 1993 : Chronologie Part 4
  • 1993 : Chronologie Part 6
  • 1993 : Chronologie Part 8
  • 1997 : Oxygene Part 7
  • 1997 : Oxygene Part 8
  • 1997 : Oxygene Part 10
  • 1998 : Rendez-Vous '98
  • 1998 : Together Now
  • 2000 : C'est la Vie
  • 2000 : Tout Est Bleu
  • 2004 : Aero
  • 2006 : Aerology Remix
  • 2007 : Teo & Tea
  • 2007 : Vintage (lansat doar în format de download)

Rarități

  • 1994 : Rarities (incluzând: Deserted Palace, Les Granges Brulees, La Cage, Zig-Zag Dance)
  • 1995 : Rarities II (incluzând 22 piese rare dintre 1968 și 1977)
  • 1997 : Rarities III

Remixuri

  • 1995 : Jarremix
  • 1998 : Odyssey Through O2
  • 2006 : The Symphonic Jean Michel Jarre

Videografie

  • 1980 : Place de la Concorde (VHS)
  • 1989 : The Concerts in China (VHS)
  • 1989 : Rendez-Vous Houston (VHS)
  • 1989 : Rendez-Vous Lyon (VHS)
  • 1989 : Destination Docklands (VHS)
  • 1991 : Images - The Best of Jean Michel Jarre (VHS)
  • 1992 : Paris La Defense (VHS)
  • 1994 : Europe in Concert (VHS)
  • 1995 : Concert Pour La Tolerance (disc laser)
  • 1997 : Oxygene in Moscow (DVD)
  • 1998 : Paris Live '98 Electronic Night (cutie-set cu DVD)
  • 2004 : AERO (DVD)
  • 2005 : Jarre in China (DVD)
  • 2005 : Solidarnosc Live, Gdansk (DVD)
  • 2007 : Teo & Tea DVD (inclus în ediția limitată a albumului)
  • 2007 : Oxygene in Moscow (DVD + bonus)
  • 2007 : Oxygene 2D Live (DVD)
  • 2007 : Oxygene 3D Live (DVD stereoscopic + 2 perechi de ochelari 3D)

Bibliografie

  • 1987 : Jean-Michel Jarre
  • 1989 : Concert D'Images
  • 1990 : Paris La Defense: Une Ville en Concert
  • 1994 : Europe in Concert
  • 1996 : Concert Pour La Tolerance
  • 2000 : The Millenium Concert: at the Great Pyramids of Egypt
  • 2001 : Akropolis Concert
  • 2002 : Aero: Aalborg in Denmark
  • 2004 : Jean Michel Jarre à Pekin
  • 2006 : Live in Gdansk
  • 2007 : The Making of Water for Life
sursa: wikipedia

Niciun comentariu:

JEAN MICHEL JARRE

Jarre Live Carthage -Tunisie 2013

Jarre Live Carthage -Tunisie  2013

Jarre Live in Monaco

Jarre  Live  in  Monaco

Felicitari Valentine's Day

FELICITARI 8 MARTIE

Felicitari Paste

Felicitari 1 Iunie

FELICITARI HALLOWEEN

FELICITARI DE CRACIUN

Felicitari Anul Nou

Calendare Personalizate

FELICITARI 8 MARTIE

craciun fericit !

4Tuning Days

Felicitari 1 Iunie.